

HARRAH'S Autobahn Grand Prix presented by MAZDA

July 30- August 1, 2010 **Detailed Schedule V-5**

Tuesday July 27

Trucks may enter property at Gate 3 and pre-stage. 8:00a - 6:00p

Wednesday July 28

Paddock parking begins, series official must be present.

8:00am - 12:00pm Star Mazda paddock parking 9:00am – 1:00pm Trans Am/STO paddock parking 12:00pm - 2:00pm 2:00pm - 4:00pm USF2000 paddock parking MX-5 paddock parking

2:00pm - 4:00pm Mustang Challenge paddock parking 2:00pm - 4:00pm Cayman Interseries paddock parking

3:00 pm - 5:00pm Track Orientation – (golf carts, scooters, tuggers, bicycle or walk NO Vehicles)

Thursday, July 29, 2010

7:30 am Team Representative meeting at Victory Podium for test day participants

8:00 am - 5:35 pm Promoter Test day

6:00 pm – 7:30 pm 6:00 pm – 9:00 pm Track Orientation – (golf carts, scooters, tuggers, bicycle or walk NO Vehicles)

"HARRAH'S Grand Prix Kick-Off Party" at the HARRAH'S Casino

Friday, July 30, 2010

5:55 pm - 6:25 pm

8:00 am - 8:30 am	Practice - Playboy Mazda MX-5 Cup
8:40 am - 9:10 am	Practice - Mustang Challenge
9:20 am - 9:50 am	Practice - Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda
10:00 am - 10:30 am	Practice- SCCA Pro Racing Trans-Am Championship Series
10:40 am - 11:25 am	Practice - Star Mazda Championship Presented by Goodyear
11:35 am - 12:05 am	Practice - Porsche Cayman Interseries
12:05 am - 1:00 pm	Lunch
1:00 pm - 1:30pm	Practice - Playboy Mazda MX-5 Cup
1:40pm - 2:10 pm	Practice - Mustang Challenge
2:20 pm - 2:50pm	Practice - Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda
3:00 pm - 3:30 pm	Practice – SCCA Pro Racing Trans-Am Championship Series
3:40 pm - 4:25 pm	Practice - Star Mazda Championship presented by Goodyear
4:35 pm - 5:05 pm	Practice- Porsche Cayman Interseries
5:15 pm - 5:45 pm	Qualifying for Race #1- Playboy Mazda MX-5 Cup

VIP rides- Harrahs Rush Hour and VW TDI guests drivers

Saturday, July 31, 2010

8:00 am - 8:30 am 8:45 am - 9:30 am	Qualifying for Race #1 - Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda Qualifying for Race # 1 Star Mazda Championship presented by Goodyear
9:45 am - 10:15 am	Practice Volkswagen Jetta TDI Cup
10:30 am - 11:00 am	Qualifying - Porsche Cayman Interseries
11:10 am - 11:30am	Lunch - Mazda VIP Rides/VW VIP taxi rides
11:30 am - 11:55 am	Lunch - Napleton Porsche Parade
12:05 pm - 12:50 pm	Playboy Mazda MX-5 Cup Race #1- 45 Minute Race
1:05 pm - 1:35 pm	Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda Race #1- 30 Minute race
1:40 pm -	Grid Star Mazda Pre-race Activities
2:00 pm - 2:45 pm	Star Mazda Championship presented by Goodyear Race # 1 - 45 Minute Race
3:00 pm - 3:30 pm	Porsche Cayman Interseries Race #1 - 30 Minute Race
3:45 pm - 4:15 pm	Qualifying - SCCA Pro Racing Trans-Am Championship Series
4:30 pm - 4:55 pm	Qualifying Mustang Challenge
5:10 pm - 5:40 pm	Qualifying- Volkswagen Jetta TDI Cup
5:55 pm - 6:25 pm	Qualifying for Race #2- Playboy Mazda MX-5 Cup

Sunday, August 1, 2010

8:00 am - 8:15 am 8:25 am - 9:10 am	Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda Morning Warm-up Qualifying for Race # 2 Star Mazda Championship presented by Goodyear
9:20 am - 9:35 am	Volkswagen VIP taxi rides
9:35 am - 10:20 am	Volkswagen Jetta TDI Cup Race – 30 Minute Race
10:30 am - 11:30 pm	Mustang Challenge Race – 45 Minute Race
11:30 am - 12:00 pm	Lunch
12:05 pm - 12:50 pm	Playboy Mazda MX-5 Cup Race #2- 45 Minute Race
1:05 pm - 1:35 pm	Cooper Tires USF2000 Championship Powered by Mazda Race #2- 30 Minute race
1:40 pm -	Grid Star Mazda Pre-race Activities
2:00 pm - 2:45 pm	Star Mazda Championship presented by Goodyear Race # 2 - 45 Minute Race
3:00 pm - 4:15 pm	SCCA Pro Racing Trans-Am Championship Series Race – 60 Minute Race
4:30 pm - 5:00 pm	Porsche Cayman Interseries Race #2 - 30 Minute Race

12:00a/midnight paddock must be cleared