



GRAND PRIX OF INDIANAPOLIS (IMS ROAD COURSE) SCHEDULE (V3) MAY 7 -10, 2025

	WEDNESDAY	<u>, MAY 7</u>	<u>, 2025</u>
--	-----------	----------------	---------------

8:30 AM - SERIES TEAMS LOAD-IN
10:00 AM - 2:00 PM REGISTRATION OPEN – IMS ADMIN BUILDING
1:00 PM - 2:00 PM DALLARA OPEN HOUSE – ALL ARE WELCOME
1:00 PM - 5:00 PM TECH OPEN
4:00 PM - 5:00 PM TRACK WALK – WALKING ONLY!

THURSDAY, MAY 8, 2025

8:00 AM -6:00 PM TECH OPEN (CLOSED FROM 11:00 AM - 12:00 PM) 4:00 PM 9:00 AM -REGISTRATION OPEN - IMS ADMIN BUILDING 10:30 AM -**CREW CHIEF MEETING – TECH TRAILER** USF PRO 2000 & USF2000 DRIVERS MEETING - EAST CHALET #7 11:00 AM -12:00 PM -1:00 PM **USF2000 TEST 1 (45 MINUTES MAX GREEN)** 1:10 PM -2:10 PM **USF PRO 2000 TEST 1 (45 MINUTES MAX GREEN)** 2:20 PM -**USF2000 TEST 2 (45 MINUTES MAX GREEN)** 3:20 PM 3:30 PM -4:30 PM **USF PRO 2000 TEST 2 (45 MINUTES MAX GREEN)** 4:40 PM -5:10 PM **USF2000 PRACTICE** 5:50 PM **USF PRO 2000 PRACTICE** 5:20 PM -6:00 PM -7:00 PM TRACK WALK – GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY! TWO WHEELED VEHICLES ARE NOT ALLOWED.

FRIDAY, MAY 9, 2025

6:30 AM -4:30 PM TECH OPEN (CLOSED FROM 11:00 AM - 12:00 PM) 3:00 PM REGISTRATION OPEN - IMS ADMIN BUILDING 7:00 AM -7:55 AM -8:25 AM **USF2000 QUALIFYING (20 MINUTES MAX GREEN)** 8:40 AM -9:10 AM **USF PRO 2000 QUALIFYING (20 MINUTES MAX GREEN) INDYCAR PRACTICE 1** 9:30 AM -10:50 AM 11:05 AM -11:55 AM INDY NXT PRACTICE 11:30 AM -12:15 PM INDYCAR AUTOGRAPH SESSION - IMS MIDWAY 12:10 PM -12:50 PM **USF2000 RACE 1 (15 LAPS OR 40 MIN)** 12:45 PM -1:15 PM INDY NXT AUTOGRAPH SESSION - IMS MIDWAY 1:10 PM -**INDYCAR PRACTICE 2** 2:00 PM USF PRO 2000 AUTOGRAPH SESSION – KIDS ZONE (MIDWAY) 1:30 PM -2:00 PM **USF2000 AUTOGRAPH SESSION – KIDS ZONE (MIDWAY)** 2:15 PM -2:45 PM 2:30 PM -3:00 PM INDY NXT QUALIFYING **USF PRO 2000 RACE 1 (25 LAPS OR 45 MIN)** 3:20 PM -4:10 PM 4:35 PM -6:00 PM INDYCAR QUALIFYING 7:06 PM -8:01 PM INDY NXT RACE 1 (35 LAPS OR 55 MIN)







SATURDAY, MAY 10, 2025

8:00 AM -	3:00 PM	TECH OPEN (CLOSED FROM 12:00 PM - 1:00 PM)
8:00 AM -	1:00 PM	REGISTRATION OPEN – IMS ADMIN BUILDING
8:10 AM -	9:20 AM	TWO SEATER & EVENT CAR RIDES
9:30 AM -	10:15 AM	USF PRO 2000 RACE 2 (25 LAPS OR 45 MIN)
10:30 AM -	11:10 AM	USF2000 RACE 2 (15 LAPS OR 40 MIN)
11:32 AM -	11:57 AM	INDYCAR WARM-UP
1:06 PM -	2:01 PM	INDY NXT RACE 2 (35 LAPS OR 55 MINS)
2:20 PM -	3:05 PM	USF PRO 2000 RACE 3 (25 LAPS OR 45 MIN)
4:52 PM -		INDYCAR RACE (85 LAPS)

SERIES LISTING:

VP RACING GRAND PRIX OF INDIANAPOLIS (USF PRO 2000) CONTINENTAL TIRE GRAND PRIX OF INDIANAPOLIS (USF2000) NTT INDYCAR SERIES INDY NXT

MEDICAL INFORMATION:

INFIELD CARE CENTER (MINOR INJURIES): 5TH AND HULMAN, IU HEALTH INFIELD MEDICAL CENTER **HOSPITAL (MINOR INJURIES):** IU HEALTH METHODIST HOSPITAL, 1701 N. SENATE AVE. **HOSPITAL (TRAUMA & BURN CENTER):** IU HEALTH METHODIST HOSPITAL, 1701 N. SENATE AVE.

MEETING INFORMATION:

DRIVERS MEETING:

USF PRO 2000 & USF2000 - THURSDAY AT 11:00 AM - EAST CHALET #7

CREW CHIEF: THURSDAY AT 10:30 AM – SERIES TECH TRAILER

AUTOGRAPH SESSIONS:

USF PRO 2000 – FRIDAY AT 1:30 PM – 2:00 PM – KIDS ZONE (MIDWAY) USF2000 – FRIDAY AT 2:15 PM – 2:45 PM – KIDS ZONE (MIDWAY)

