



MID-OHIO SPORTS CAR COURSE (V2) JULY 2 – 6, 2025

WEDNESDAY, JULY 2, 2025

8:30 AM -		USF PRO CHAMPIONSHIPS TEAMS LOAD-IN
10:00 AM -	5:00 PM	TECH OPEN (CLOSED FROM 12:00 PM – 1:00 PM)
4:00 PM -	5:00 PM	TRACK WALK – GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY!
		TWO WHEELED VEHICLES ARE NOT ALLOWED.

THURSDAY, JULY 3, 2025

8:00 AM -	6:00 PM	TECH OPEN (CLOSED FROM 11:00 AM – 12:00 PM)
10:00 AM -	4:00 PM	REGISTRATIÓN OPEN – GATE 3
10:00 AM -		CREW CHIEF MEETING (MANDATORY) – TECH TRAILER
11:00 AM -		USF PRO 2000, USF2000, USF JUNIORS DRIVERS MEETING (MANDATORY)
		SERIES HOSPITALITY
12:00 PM -	12:45 PM	USF JUNIORS TEST 1
1:00 PM -	1:45 PM	USF2000 TEST 1
2:00 PM -	2:45 PM	USF PRO 2000 TEST 1
3:00 PM -	3:45 PM	USF JUNIORS TEST 2
4:00 PM -	4:45 PM	USF2000 TEST 2
5:00 PM -	5:45 PM	USF PRO 2000 TEST 2
6:00 PM -	7:00 PM	TRACK WALK – GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY!
		TWO WHEELED VEHICLES ARE NOT ALLOWED.

FRIDAY, JULY 4, 2025

6:30 AM -	3:00 PM	TECH OPEN (LUNCH TBD)
7:00 AM -	2:00 PM	REGISTRATION OPEN – GATE 3
8:05 AM -	8:35 AM	USF JUNIORS PRACTICE
8:55 AM -	9:25 AM	USF2000 PRACTICE
9:45 AM -	10:15 AM	USF PRO 2000 PRACTICE
10:35 AM -	11:05 AM	USF JUNIORS QUALIFYING 1 (20 MINUTES MAX GREEN)
11:25 AM -	11:55 AM	USF2000 QUALIFYING 1 (20 MINUTES MAX GREEN)
11:55 AM -		FOX PACE CAR LAPS
12:15 PM -	12:45 PM	USF PRO 2000 QUALIFYING 1 (20 MINUTES MAX GREEN)
1:05 PM -	1:45 PM	USF JUNIORS RACE 1 (20 LAPS OR 40 MIN)
2:00 PM -	3:00 PM	INDYCAR AUTOGRAPH SESSION – FAN ZONE
2:05 PM -	2:45 PM	USF2000 RACE 1 (20 LAPS OR 40 MIN)
3:05 PM -	3:50 PM	INDY NXT PRACTICE 1
4:35 PM -	5:55 PM	INDYCAR PRACTICE 1





<u>SATURDAY, JU</u>	<u>JLY 5, 2025</u>	
8:00 AM -	6:00 PM	TECH OPEN (CLOSED FROM 1:00 PM – 2:00 PM)
8:30 AM -	5:00 PM	REGISTRATION OPEN – GATE 3
8:35 AM -	9:20 AM	INDY NXT PRACTICE 2
9:40 AM -	10:15 AM	USF JUNIORS RACE 2 (20 LAPS OR 35 MIN)
10:35 AM -	11:35 AM	INDYCAR PRACTICE 2
11:55 AM -	12:45 PM	USF PRO 2000 RACE 1 (30 LAPS OR 50 MIN)
1:30 PM -	1:50 PM	USF JUNIORS AUTOGRAPH SESSION (MANDATORY) – MIDDLE PADDOCK BY
		GIFT SHOP
1:30 PM -	2:00 PM	INDY NXT QUALIFYING
2:00 PM -	2:20 PM	USF2000 AUTOGRAPH SESSION (MANDATORY) – MIDDLE PADDOCK BY GIFT
		SHOP
2:30 PM -	2:50 PM	USF PRO 2000 AUTOGRAPH SESSION (MANDATORY) – MIDDLE PADDOCK
		BY GIFT SHOP
2:35 PM -	4:00 PM	INDYCAR QUALIFYING
4:15 PM -	5:00 PM	INDY NXT AUTOGRAPH SESSION – FAN ZONE
4:20 PM -	5:00 PM	USF2000 RACE 2 (20 LAPS OR 40 MIN)
5:15 PM -	6:05 PM	USF PRO 2000 RACE 2 (30 LAPS OR 50 MIN)
6:20 PM -	7:20 PM	TWO SEATER & EVENT RIDES

SUNDAY, JULY 6, 2025

7:00 AM -	9:00 AM	TECH OPEN
7:00 AM -	9:00 AM	REGISTRATION OPEN – GATE 3
7:15 AM -		INDYCAR MINISTRY DEVOTIONAL – OUTSIDE INDYCAR TECH
7:30 AM -		INDYCAR MINISTRY MASS – TBD
8:20 AM -	9:00 AM	USF2000 RACE 3 (20 LAPS OR 40 MIN)
9:32 AM -	9:57 AM	INDYCAR WARMUP
10:36 AM -	11:31 AM	INDY NXT RACE (35 LAPS OR 55 MIN)
1:22 PM -		INDYCAR RACE – 90 LAPS

SERIES LISTING:

PFC GRAND PRIX OF MID-OHIO (USF PRO 2000) PFC GRAND PRIX OF MID-OHIO (USF2000) PFC GRAND PRIX OF MID-OHIO (USF JUNIORS) NTT INDYCAR SERIES INDY NXT

MEDICAL INFORMATION:

INFIELD CARE CENTER (MINOR INJURIES): PIT OUT, ON THE RIGHT BEFORE THE BRIDGE CROSSING **HOSPITAL (MINOR INJURIES):** OHIO HEALTH MANSFIELD, 335 GLESSNER AVE., MANSFIELD **HOSPITAL (TRAUMA & BURN CENTER):** OHIO STATE UNIVERSITY, 410 WEST 10TH AVE., COLUMBUS

MEETING INFORMATION:

DRIVERS MEETING MANDATORY: USF PRO 2000, USF2000 AND USF JUNIORS – THURSDAY AT 11:00 AM – SERIES HOSPITALITY

AUTOGRAPH SESSIONS MANDATORY: - SATURDAY IN THE MIDDLE PADDOCK BY THE GIFT SHOP

USF JUNIORS – 1:30 PM – 1:50 PM USF2000 – 2:00 PM – 2:20 PM USF PRO 2000 – 2:30 PM – 2:50 PM

CREW CHIEF MANDATORY: THURSDAY AT 10:00 AM - TECH TRAILER

